fbpx

КОЙ Е ПЪРВИЯТ СПЕЦИАЛЕН ГОСТ НА THE JAM?

Кой е първият специален гост на The Jam?

 Около Коледа се случват всевъзможни чудеса. Тази година баскетболният лагер The Jam е приготвил цял кош с изненади. Тъй като много се вълнуваме и ни е трудно да се стърпим, ще ви разкрием една от тях.

Наш специален гост ще бъде не кой да е, а самият Георги Давидов, новият старши треньор на Лукойл Академик. Едно голямо име в българския баскетбол, което ще сподели на младите таланти за пътят, който е извървял. Богатият му опит, скромната му същност, трудолюбието и отговорността са само част от нещата, които правят Георги Давидов чудесен пример, от който всеки може да научи по нещо.

Неговата кариера стартира в екип на Славия, но звездата му изгрява с този на ЦСКА. Спортното му развитие и етика, не след дълго хващат окото на Лукойл Академик, с които триумфира два пъти, както за купата, така и за лигата. Кариерата му го отвежда в швейцарския Лозана, след което за кратко и във Франция. Връщайки се в родината играе за няколко български отбора, преди да смени гледната точка на игрището и да дебютира като треньор.

По време на кариерата си като треньор е бил част от щаба на Марин Докузовски, Тони Дечев и Шарон Друкер. На сметката си като трньор, до сега има общо 4 купи и титли с Лукойл.

Баскетболният лагер The Jam ви дава уникалната възможност да попиете от опита на този голям български спортист. В един от дните по време на лагера, той ще стане част от едно незабравимо преживяване. Подарете си възможността да се учите от най-добрите, за да развиете най-доброто от себе си.

Може да направите това като заявите участието си тук.

За повече информация: 0889 390 372

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате TheJamBasketballCamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ