fbpx

ОЩЕ ДВЕ ДЕЦА ОТ БЪЛГАРИЯ КАЦНАХА В АМЕРИКА ЗА БАСКЕБОЛНИЯ ЛАГЕР НА “NIKE”

В Петък 6 Юли още двама баскетболисти прекосиха океана. Ще станат част от програмата на The Jam Basketball Camp в Америка. и да участват в баскетболния лагер на “Nike”, където един от главните треньори е Кирил Райков.

Това са Илиян Пищиков, който е от Ботевград и играе в Балкан и Здравко Стоянов, който е от София и играе в отбора на Атлетик. 

Илиян ще остана за 2 седмици, тъй като е повикан на лагер с националния отбор в България. Здравко ще бъде заедно с Кирил Райков и Светлин Митев до края на лагера. 

Децата от останалата група вече прекараха 2 седмици в лагера. Споделиха пред камерата впечатленията си по време на престоя им в Ню Джърси. В Петък СтрахиКатето и Кирил излетяха обратно за България.  Боян посрещна баща си и  двамата ще си направят разходка в Ню Йорк и Вашингтон. 

Вижте в това интервю кои са най-ярките моменти за тях от престоя им до момента. 

Приятно гледане. 

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате TheJamBasketballCamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ