fbpx

Катерина Рудева

Катерина Рудева

Треньор

Биография:

Катерина Анева Рудева завършва Национала Спортна Академия „Васил Левски“ с магистърска степен.В момента тя е треньор от школата на „Рилски спортист“. Изминалата година Рилски спортист станаха шампиони при 12 и 14 годишните под нейното ръководство. Тя е част от The Jam вече втора година.

Бивш треньор на момичета и момчета родени през 2011 година. В момента е треньор на момичета родени 2015-2016 г.. Става шампион до 12 г. възраст с момичета 2010 г., а няколко месец по-късно става шампион със същия отбор, взимайки купата до 14 г.

Като състезател има 3 първи места като студентка в НСА. Двукратен шампион и носител на купата с отбора на БК Хасково, с който взима и два бронзови медала.   Бивш състезател на  БК Рилски спортист, Левски София, НСА, Хасково и Лукойл.  Завършва кариерата си, взимайки всички първи места като студент и състезател за отбора на Хасково, печейки купата и шампионата.

Умения:

Защита
95%
Нападение
95%
Дрибъл
95%

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате TheJamBasketballCamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ