fbpx

THE JAM – МЕЖДУНАРОДЕН БАСКЕТБОЛЕН ЛАГЕР ЗА ДЕЦА

The Jam – международен баскетболен лагер за деца

November 26, 2017

На 16-ти и 17-ти декември англо-американското училище в Панчарево ще приюти бaскетболния лагер за деца The Jam.

Точно седмица преди коледните емоции, магията ще oживее по време на двудневния международен баскетболен лагер The Jam.

Как да станем по-бързи, издръжливи и ловки?

Кои храни са онова гориво, което ще ни изстреля към по-високи постижения?

Как възстановяването ражда силата?

Всичко това и още цял кош с изненади, преживявания и забава очаква младите любители на спорта. Организатор на събитието е 2sport4life.

The Jam ще се проведе под менторството на Кирил Райков познат още като Coach K, с повече от 7 години опит като треньор на деца и възрастни, както в България, така и в чужбина.

Основната цел на The Jam e да помогне на всеки, независимо от нивото му, да изгради най-добрия вариант на себе си, по най-ефективния и забавен начин.

За да бъде достъпен за всички, лагерът ще се проведе на български и английски език. Така освен баскетболните умения, ще подобрим и езиковите.

Техническите аспекти са само част от подготовката, която предлага The Jam. Ценностите, принципите, дисциплината и междуличностните умения са не по-малко важни елементи от формулата за развитие и успех. Забавлението също, защото и най-сериозната работа може да бъде забавна стига подходът да е правилен. И всичко това в една от най-хубавите бази, с които разполага столицата ни.

Станете част от космическия уикенд на The Jam и се потопете в света на баскетбола. Всяко приключение започва с първата крачка. Направете я като се регистрирате тук.

Вижте какво ви очаква в The Jam

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате TheJamBasketballCamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ