fbpx

THE JAM CAMP И HARMONICA ORGANIC FOODS СЕ ОБЕДИНЯВАТ ОТНОВО

Имаме удоволствието да ви съобщим, че нашите приятели от Harmonica Organic Foods отново подкрепят The Jam Camp. Този път, освен като източник на чиста енергия, ще се включат и като източник на полезна информация с участието на Ивон Тодорова като гост-лектор. Ивон е специалист „Healthcare and prevention”. В Harmonica е част от екипа за проучване и разработване на продукти. Един кратък разговор с Ивон е досатъчен, за да се докоснете до палитрата оп познания, които има. Има отговори на купища въпрос и ще се радва да отговори на вашите.

Harmonica Organic Foods са екип от грижливи хора. С биологичното земеделие се грижат да има по-малко химия в почвата, въздуха и растенията и повече чиста природа. Техните усилия са вложени е това да ни припомнят вкуса на истинската и вкусна храна, така, че да имаме избор с какво да се храним. Чисто, честно, автентично и направено в България. Ние от 2sport4life поддържаме вярата, че отговорът на въпроса „Какво трябва да желаят хората от живота?“ се състои в небезизвестната сентенция „Здрав дух, в здраво тяло!“. Също така вярваме, че това неизменно трябва да се случва с усмивка на лицето. Този уикенд ни предстои да калим духа, да подобрим дрибъла и забивките и да се позабавляваме. Силния прилив на енергия и сладкото изтощение ще са част от нeзабравими спомени.

Очакваме ви!

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате TheJamBasketballCamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ