fbpx

THE JAM – БАСКЕТБОЛНА ПРИКАЗКА

THE JAM – баскетболна приказка

Почти два месеца след края на нашата Лятна работилница за таланти “The Jam”! Събитието се проведе в град Самоков, в съзнанието ни все още остават преживяните емоции от лагера, веселбата и смеха след всяка тренировка и в свободното време, което прекарвахме заедно, новите приятелства и не на последно място здравите тренировки, които помогнаха на участниците да подобрят себе си както физически и технически, така и ментално.

Това беше най-запомнящият се лагер, който сме организирали до момента. Освен тренировките по баскетбол и физическа подготовка в залата,

няма как да забравим и сутрешната йога, тренировките на открито, кросовете в планината и дори водната тренировка в басейна.

TJE JAM и звездите в баскетбола

Също така срещите с нашите гости – Станислав Ваклинов, Йордан Бозов, Теодора Петрова, Юли Тонкин, Владимир Занев, Силвия Пеева, Людмил Хаджисотиров, на които още веднъж благодарим, че се отзоваха на нашата покана и споделиха своя опит с нас.

Това да видиш всички деца да си водят записки, докато Юли Тонкин им говори как мотивацията е в основата на успеха и че няма невъзможни неща, когато поставиш ясно целите пред себе си и се бориш за тях.

Или вниманието, с което гледаха практическата лекция на Йордан Бозов, както и съветите на Удо.

Интереса, които проявяваха по време на лекциите за възстановяване и изграждане на хранителни навици, водени от нашият директор и главен треньор на баскетболния лагер “The Jam” – Кирил Райков (Coach K).

Веселбата на рожденните дни на Дани Маринов и Евгения Митова.

Сякаш тези две седмици бяха 2 месеца и накрая всички станахме като едно задружно семейство. По-големите проявяваха отговорност и помагаха в грижите за по-малките, а те от своя страна се учеха на дисциплина.

Благодарности

Искаме да благодарим на всички участници, които долетяха чак от Норвегия, Полша и др., за да бъдат част “The Jam”. Имахме участници от 7 различни държави, както и от цяла България –  Варна, Бургас, София, Благоевград, Ботевград, Пловдив и др.

Благодарим на групите от Израел и Ливан, че дойдоха в България специално за нашия лагер! Разбира се на Петя Аюби и Мая Беловска за съдействието.

Благодарим на нашите партньори от “Bettr Snack” за това, че осигуриха био закуски за нашите участници. Благодарности и на T-market за това, че през тези две седмици децата винаги имаха плодове за десерт и за следобедна закуска.

Благодарим и на списание Спринт за списанията и Юли Тонкин за неговите книги.

Благодарим и на изворната вода – Рилана, че отново се погрижи за хидратацията на децата.

Не на последно място благодарим на БК Самоков, Община Самоков и всички от управата на баскетболанта зала Арена Самоков. Благодарим на Краси Банова, Красимир Димитров, Маргарита Маринкова, Росен Барчовски и др.

Огромни благодарности на всички родители, които ни гласуваха доверие и изпратиха дори 7 годишните си деца при нас.
 

Благодарности на нашия главен треньор Кирил Райков за изготвянето на невероятната програма. Безупречното протичане на тренировките и неповторимата атмосферата по време на лагера. Разбира се, без нашите помощник треньори това нямаше да бъде възможно. Благодарим на Теодор и Христо Велчеви, Пламен Василев и Мая Беловска за добре свършената работа.

И накрая благодарим на нашият мениджър – Лилия Сураджиева Райков! Тя положи много усилия и енергия. За да може всичко това да се случи по-най добрият начин както в залата, така и извън баскетболното игрище. 

Предстои Коледен лагер в THE JAM

Без да губим време, искаме да съобщим датите за нашия Коледен мини баскетболен лагер. 
От 14 до 16 декември отново ще имате възможността да се потопите в баскетболната игра и физическата подготовка заедно с “Coach K” (Кирил Райков) и неговия екип от треньори, а мястото по традиция ще е уникалната база на Англо-Американското училище в Панчарево. 
Тук е мястото да се похвалим и с новия уеб сайт на “The Jam”, който можете да откриете ТУК. Там можете да видите програмата на лагера и да заявите своето участие. 
Тези от вас, които никога не са били на нашите лагери, може да се потопят в обстановката, разглеждайки нашите снимки и видеа във “Facebook” страницата ни ТУК или в “Instagram” профила ни ТУК.
Побързайте, защото, както знаете, при нас местата са ограничени.
Нямаме търпение да се срещнем отново! 

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате TheJamBasketballCamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ