fbpx

БАСКЕТБОЛНО СЕМЕЙСТВО НА ГОСТИ В THE JAM

Йордан Базов и Теодора Петрова на гости

Едно от най-баскетболните семейства в историята на България ще бъде част от международния баскетболен лагерa за деца и юноши между 8-18 годишна възраст The Jam, който ще се проведе от 30.07 до 11.08 в гр.Самоков.

Това са Йордан Бозов и Теодора Петрова. Те ще направят специална практическа лекция и ще споделят с децата своите тайно за това как да станат по-добри баскетболисти.

За постиженията и успехите на Йордан Бозов

Йордан Бозов е един от най-добрите действащи баскетболисти през последните 15-20 години. На 39 години той заслужи приза за най-полезен играч – MVP във финала срещу Левски-Лукойл и за трети път в кариерата си ликува с този трофей. Той е жива легенда, минала през толкова много поколения и най-важното е, че все още продължава да доказва и показва таланта и качествата си. Безспорно най-опитният играч в първенството.

Този сеозн Данчо беше в основата за спечелването на бронзовия медал за Рислки Спортист Самоков. Той е емблемата на Самоковския баскетбол след вече над 6 сезона с екипа им. За постиженията му и наградите, които е спечелвал през годините ще са необходими няколко статии. За това ще сложим една препратка ТУК за тези от вас, които искат да видят блестящата му кариера до момента.
На кратко ние можем да кажем,че първите си стъпки на игрищетоправи в ЦСКА, след което преминава през отбори като Левски, Апоел Галил Елион, Бургос, Апоел Никозия, Балкан. Той е трикратен носител на купата и многократен медалист от държавни първенства. Любопитен факт за кариерата на Данчо е, че преди да започне професионалната си кариера в България, той изкарва година в колеж в Тексас, Америка.

За постиженията и успехите на Теодора Петрова

Другара половина на баскетболното семейство е с не по-малко успешна баскетболна кариера. Теодора Петрова е една от най-добрите баскетболистки за нейното време. Стартира кариерата си като девойка в отбора на Славия, където става и трикратна шампионка в женския елит. След това отива в Левски за година, а на следващия сезон преминава в Нефотхимик, където печели купата и титлата на България. Избрана е 3 пъти за най-добра баскетболистка на България.

Има редица титли и спечелени купи както на държавни първенства, така и на международната сцена. Преди малко повече от 10 години влиза в историята като носителка на Адриатическата лига. Забелязана е от скаути на Лос Анджелис Спаркс и почти се стига до трансфер в женския НБА. В момента Теди е треньор в школата за подрастващи на Рислки Спортист Самоков.

Теди ще разкрие на всички момичета в лагера The Jam каква е тайната за успеха, докато Данчо ще покаже на момчетата най-дорбите си оръжия в нападение.

Нашият главен треньор Кирил Райков имаше честа да играе рамо до рамо с Йордан Бозовняколко сезона в отбора на Балкан Ботевград.

В момента Дначо и Теди се наслаждават на заслужена лятна почивка заедно с двете им прекрасни дъщери Катрина и Кристина.

Не изпускайте шанса си да се докоснете до Теди и Данчо и да разберете тайните, които ще ви направят по-добри. Все още има свободни места за лагера The Jam.
Не забравяйте, че местата са ограничени и срока за записване е 15.07.

Запиши се ТУК.

БЪДИ ЕДИН ОТ НАС! 

Запиши се ТУК.

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате TheJamBasketballCamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ