fbpx

Благодарим Ви!

През изминалия уикенд в The JAM Camp доказахме, че не познаваме такова нещо като пролетна умора. Два дена се потрудихме и поизпотихме, за да надградим уменията и възможностите си. Освен менторството на нашите прекрасни треньори, участниците в лагера имаха възможност да чуят от първа ръка историите и препоръките на професионалисти в лицата на нашите специални гости.

Искаме да благодарим на Инес Субашка и Мануел Марков! Te приеха да станат част от The JAM Camp като споделят от опита си и дадат безценни съвети на младите надежди.

Освен баскетболни умения, по време на лагера обърнахме внимание и на здравето. Докато вкусният и здравословен обяд слягаше в стомасите ни, имахме възможността да почерпим знания от Ивон Тодорова. Тя е експерт в сферата на проучването и разработването на истинска храна в Harmonica Organic Foods.

Благодарим на Harmonica за подкрепата и активното им участие в лагера. Те допринесоха с енергията необходима за онези следобедни забивки и усмивки.

Също така бихме искали да благодарим на натурална изворна вода Rilana за хидратацията. На Англо-американскoто училище за професионализма и възможността да превърнем базата им в площадка за незабравими преживявания.

Тази година започна ударно. Силите и уменията ни разцъфнаха с пролетта. Летните жеги и ваканция тропат на вратата. А от The JAM Camp сме ви приготвили нещо специално – антидот срещу прашните градски дни. Двуседмичен лагер (с опция и едноседмичен) в прохладните поли на Рила планина и сред свежия въздух на град Самоков – 30.07-11.08.2018. Ваканцията е перфектното време да обърнем внимание на спорта.

Очаквайте скоро подробна информация.

Благодарим от сърце на всеки, който е бил по някакъв начин част от The JAM Camp!

Бъдете здрави и активни!

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате TheJamBasketballCamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ