fbpx

ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ ЗА СПОДЕЛЕНИТЕ ЕМОЦИИ В “THE JAM”

Получи се един наистина уникален уикенд с The Jam. Имаше от всичко – смях, пот, борба, забава, изненади, силен прилив на енергия и сладко изтощение. За всичко това допринесе всеки един от вас. Искаме да благодарим на всички таланти взели участие, както и на техните родители за подкрепата и доверието.
 Специални благодарности на още по-специалните ни гости Александър МиловГеорги Давидов и Симеон Найденов за това, че отделиха от времето си и споделиха от опита си с нас.

 Благодарим и на нашите парньори: изворна вода Rilana, която ни поддържаше хидратирани; Harmonica organic foods, благодарение на които се зареждахме с енергия и усмивки и спортното списание “Спринт”.

Благодарим на Англо-американското училище за прекрасните условия, в които имахме възможност да разкрием най-доброто от себе си. Страхотната зала с шест баскетболни коша беше площадка за усъвършенстване освен на техническите умения, така и на куп други. Научихме се на уважение и дисциплина, обменихме опит в мултикултурна среда и упражнихме английския. Един пълноценен уикенд далеч от екраните на технологични устройства, в който здраве и забавление се хванаха ръка за ръка.

И не на последно място, едно голямо благодаря на директора и главен треньор на The Jam, Кирил Райков, и неговия треньорски екип – Теодор Велчев, Христо Велчев и Ивона Сураджиева, без които лагерът нямаше да е същия. Също така благодарим и на 2sport4life, чиито гръбнак е Лилия Сураджиева Райков, за организацията, както и на най-новите членове на екипа Цветелина Игнатова и Анелия Калева, които допринесоха за популяризирането и визията на този спортен празник.

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате TheJamBasketballCamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ