fbpx

T-МАРКЕТ ЩЕ Е ЧАСТ ОТ THE JAM

Още едно голямо име от хранителната индустрия в България ще подкрепи нашия лагер за млади баскетболисти от България и чужбина. Освен здравословните закуски, осигурени от Bett’rТ-маркет ще осигури плодове за всички участници в лагера. 

Освен срещите с известни личности от баскетболната сфера, ще имаме и лекции. Една от тях ще е за спортното хранене и възстановяване. В лятната работилница за таланти на “The Jam” освен повишаване на баскетболните си умения, всеки участник ще научи как да се храни здравословно. Също така и кои храни дават най-доброто гориво за постигането на по-добри резултати. 

Ако все още не сте обедени, че The Jam е единствен по рода си може да видите какво ви очаква като прочетете предишните ни статии ТУКТУКТУКТУК и ТУК

Все още има останали някоко места. Не губи време запиши се СЕГА! 

Лагерът ще се поведе на 30.7-11.08 в град Самоков. Повече можеш да видиш ТУК

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате TheJamBasketballCamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ