fbpx

СТАНИСЛАВ ВАКЛИНОВ ЩЕ БЪДЕ СПЕЦИАЛЕН ГОСТ НА THE JAM

На вашето внимание,бихме искали да разкрием следващият ни специален гост в The Jam Camp. Лагера ще се проведе от 30 юли до 11 август в прекрасния,намиращ се непосредствено до планина Рила,град Самоков.

Високия цели 207см,център започва кариерата си в юношеските формации БК “Рилски Спортист”. След блестящото му представяне в школата,завидните му габарити и неоспорими качества , той получава първият си професионален договор в мъжкия състав на отборът от Самоков. Да, става дума за СТАНИСЛАВ ВАКЛИНОВ.

Преминал още през отбори като Балкан Ботевград, Спартак Плевен и Академик Бултекс 99,Берое Стара Загора и Овергаз София. Той е неизменна част от българския национален отбор за всички гарнитури, където се представя повече от задоволително.

През изминалия вече сезон 2017/2018 , Ваклинов успява да остави зад гърба си един изключително успешен сезон. Той успява да изиграе цели 59 мача.

Нашият главен треньор Кирил Райков и Станислав Ваклинов бяха част от отбора на България преди 7 години. Когато беше част от баскетболен турнир в няколко щата заедно с Николай Върбанов, Юли Радионов, Боян Тенев, Иван Тилев, Александър Груев, Сергей Цветков, Васил Бачев и много други баскетболисти. 

Станислав Ваклинов ще бъде на разположение на децата. Освен това, самият той ще каже няколко думи затова как баскетбола е неговият начин на живот и какво е нужно за да бъдеш винаги на високо ниво! Не пропускайте възможността да се запознаете и да научите нови неща,като все още има останали места. ОЧАКВАМЕ ВИ !

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате TheJamBasketballCamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ