fbpx

СПОРТНО СПЕЦИФИЧЕН МЕТОД ДА ПОДОБРИШ ОТСКОКА СИ

Здравейте,  приятели

Различните спортове изискват различни видове скокове.

Да факт е, че отскоците се делят основно на скачане от два и от един крак.

Но възможността за скачане от, която се нуждаете при баскетбола, е различна от тази, която се нуждае във футбола. Още повече, е различна и от тази, която ви е нужна във волейбола.

Един от най-добрите начини да подобрите отскока си  е да правите по 10-15 спортно специфични отскока 3-5 серии в края на вашата тренировка.

Така че, ако сте баскетболист, опитайте да забивате топката 10-15 пъти между 3-5 серии .

Или

Ако не можете да забивате, просто си представете, че забивате, скачайки толкова високо, колкото можете.

Същото е и за волейбола, скочете толкова високо, колкото можете, и забийте топката.

За футбола, някой да ви хвърли високи топки, за да видите колко високо можете да се издигнете.

Това са просто няколко минути допълнение към вашите тренировки.

Ще се учудите какви чудеса могат да се постигнат.

Особено, защото повечето момчета, които искат да забиват тренират много здраво във фитнес залата, но нямат практическото умение и усет към коша, за да забият.

Един от най-добрите съвети, за да подобрите дадено качество е просто да го повтаряте колкото се може по-често. Дори когато се разхождате по улицата и видите баскетболен кош опитайте да скочите няколко пъти да го пипнете или да се хванете за ринга.

Разбира се когато имате детайлно написана програма, която да следвате с всички нужни параметри и тяхните прогресии и специфики на упражненията нещата ще станат още по-бързо.

Ако имате нужда да подобрите вертикалния си отскок, подобрявайки експлозивната си сила новата ми програма “Полета на атлета” вече е тук.

Сега е подходящия момент да започнете своя “полет”, особено след като видяхте как летят звездите от Кливланд и Голдън Стейт на финалите в NBA.

Създадох тази програма базиарана на дългогодишният ми опит като професонален баскетболист и треньор на елитни спортисти.

Освен това съм използвал научно доказани теории за подобряване на отскока.

Така че накратко, тя работи за повишаване на общата ви експлозивност.

Но бъдете внимателни, защото в нея има някои много напреднали методи.

Можете да се запишете като напишете имейла си ТУК. Ще уачствате в игра за спечелването на 3 месечната програма за отскок “Полета на атлета” безплатно. Единственото нещо, което трябва да направите след като вкарате емайла си ТУК е да изчакате нашите инструкции. Ще ви разкажем и в какво се състои играта. 

Ако нямате три месеца на разположение да тренирате това лято имате и втори шанс! За да подобрите цялостния си физически капацитет в нашия специализиран баскетболен лагер “The Jam” началото на Август месец. Вижте как да се запишете ТУК. 

Бъдете силни и здрави,

Кирил Райков

Тел. 0889390372

www.2sport4life.com

kiril@2sport4life.com

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате TheJamBasketballCamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ