fbpx

СИЛВИЯ ПЕЕВА ЩЕ Е ГОСТ НА БАСКЕТБОЛНИЯ ЛАГЕРА ЗА ДЕЦА THE JAM

Щастливи сме да обявим, че ще имаме още едно женско присъствие като спецеиален гост на нашият баскетболен лагер за деца  между 8-18 години The Jam, който ще се проведе от 30 Юли до 11 Август в гр. Самоков. Тя минава през всички гарнитури на национални отбори от кадетки до жени. Носи екипа на женският национален отбор цели 12 години.

И без повече да се бавим ще ви разкрием нейното име. Това е Силвия Пеева

Играе в отбори като Левски Спартак, Панатинайкос Атина,Славия Софийки имоти, Лукойл Бургас, ЦСКА София, Керавнос Никозия, Лукойл Нефтохимик-2010,Бурханиие Измир,Лукойл Нефтохимик-2010. 

Някои от успехите й са:

9-пъти  Републикански шампион  на България;
4-и пъти купа на България;      

1-во място шампион на WABA-Адриатическа лига 2007г. с отбора на ЦСКА -София;                             

Най-добър защитник с отбора на Левски Спартак;

Най-много отраднати топки с отбора на Левски Спартак;

Най-добър плеймейкър на България до 20 години с отбра на Левски Спартак;

Най–полезен плеймейкър на Южна Европа, Final Four Istanbul с отбора на Лукойл Бургас;

Избрана 3-пъти в топ 10 за 10-те най-добри басктеболистки на България;

Избрана 2-пъти в 10-те най-добри спортисти на град Бургас; 

След блестящата си кариера започва като треньор в клуб Славия през 2013 години с мини-басктбол, момичета до 12,14, 16 и 18 годишна възраст, където завоюва редица първи места на репобликаснки първенства и финали.

Силвия ще дойде спцеиално, за да каже някоко думи на децата от лагера на The Jam. Тя е била дълги години съотборничка на другия наш гост Теодора Петрова. Всички участнички на лагера нямат търпение, за да се срещнат с тях и да ги попитам какво е необходимо, за да бъдат най-добрите баскеболистки на България за толкова дълго време. 

Не пропускайте възможността да се докоснете до опита и знанията на Силвия Пеева, все още има свободни места можете да се запишете ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате TheJamBasketballCamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ