fbpx

СИЛВИЯ ПЕЕВА ЩЕ Е ГОСТ НА БАСКЕТБОЛНИЯ ЛАГЕРА ЗА ДЕЦА THE JAM

Щастливи сме да обявим, че ще имаме още едно женско присъствие като спецеиален гост на нашият баскетболен лагер за деца  между 8-18 години The Jam, който ще се проведе от 30 Юли до 11 Август в гр. Самоков. Тя минава през всички гарнитури на национални отбори от кадетки до жени. Носи екипа на женският национален отбор цели 12 години.

И без повече да се бавим ще ви разкрием нейното име. Това е Силвия Пеева

Играе в отбори като Левски Спартак, Панатинайкос Атина,Славия Софийки имоти, Лукойл Бургас, ЦСКА София, Керавнос Никозия, Лукойл Нефтохимик-2010,Бурханиие Измир,Лукойл Нефтохимик-2010. 

Някои от успехите й са:

9-пъти  Републикански шампион  на България;
4-и пъти купа на България;      

1-во място шампион на WABA-Адриатическа лига 2007г. с отбора на ЦСКА -София;                             

Най-добър защитник с отбора на Левски Спартак;

Най-много отраднати топки с отбора на Левски Спартак;

Най-добър плеймейкър на България до 20 години с отбра на Левски Спартак;

Най–полезен плеймейкър на Южна Европа, Final Four Istanbul с отбора на Лукойл Бургас;

Избрана 3-пъти в топ 10 за 10-те най-добри басктеболистки на България;

Избрана 2-пъти в 10-те най-добри спортисти на град Бургас; 

След блестящата си кариера започва като треньор в клуб Славия през 2013 години с мини-басктбол, момичета до 12,14, 16 и 18 годишна възраст, където завоюва редица първи места на репобликаснки първенства и финали.

Силвия ще дойде спцеиално, за да каже някоко думи на децата от лагера на The Jam. Тя е била дълги години съотборничка на другия наш гост Теодора Петрова. Всички участнички на лагера нямат търпение, за да се срещнат с тях и да ги попитам какво е необходимо, за да бъдат най-добрите баскеболистки на България за толкова дълго време. 

Не пропускайте възможността да се докоснете до опита и знанията на Силвия Пеева, все още има свободни места можете да се запишете ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате TheJamBasketballCamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ