fbpx

ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ МЛАДИ БАСКЕТБОЛИСТИ ГОСТ В THE JАM

Александър Милов на гости

Един от най-преспективните млади таланти на България ще бъде поредния гост в международния баскетболен лагер за деца The Jam. Той е юноша на Славия и Овергаз, но подписва първия си професионален договор с отбора на Рилски Спортист Самоков., където става носител на купата на България (2015-2016) в НБЛ. Два сезона подред той е  MVP (най-полезен играч) и реализатор в мъжката дивизия А1  (2014-2016). През последните 2 сезона играе с екипа на Левски. Бивш капитан на младежкия национален отбор на България, с който е участвал на 3 европейски първенства.  И без повече да ви държим под напрежение нашият гост е Александър Милов.

Историята на Александър Милов

 Милов ще бъде специален гост в един от дните на The Jam. Децата ще могат да чуят неговата история и да раберат как толкова млад баскетболист може да постигне толкова много постижения. Той ще разкаже как се е справил с трудните моменти, как постоянството, вярата в собствените си възможности и здравата работа са ключа към успеха. Сашо ще разкаже и за трудния си период миналия сезон когато претърпя операция на рамото си. Как се възстанови толкова бързо и в момента отново показва максимума от потенциала си.

 Нашия треньор Кирил Райков и Сашо Милов играха заедно в отбора на Левски през сезон 2016-2017. Вижте какво каза Coach K за него:

“Сашо Милов или както всички му казват “Злото” е бъдещето на българския баскетбол. Успях да играя заедно с него преди да си контузи рамото. Все още ми е пред очите как го извади на тренировка и след второто изваждане трябваше да се направи операция. Направо ме хваща яд като се сетя. Въпреки това той се възстанови много бързо. Постоянно ме питаше за съвети и как може да тренира във фитнес залата докато си възстанови ръката. Работеше здраво до края на сезона и цяло лято и в момента го виждаме да играе на игрището както преди. Той има както физическите, технико-тактически качества, така и голям баскетболен интелект, което съм обеден, че ще го направи един от най-добрите играчи на България в близко бъдеще. Радвам се, че ще дойде на нашия лагер, за да може повече деца да разберат и да видят, че с труд и постоянство всичко е възможно”

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате TheJamBasketballCamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ