fbpx

ГЛАВНИЯТ ТРЕНЬОР НА НАЙК КАМП ИДВА В БЪЛГАРИЯ

Кенет Уеб в България

Главният треньор на един от най-посещаваните баскетболни лагери на “Nike” ще дойде в България. Това е Кенет Уеб. Бивш баскетблист с 16 сезона като професионален играч в Америка и Европа. Избран в драфта на NBA от Ню Джърси Нетс. След състезателната си кариера започва да практикува треньорство в Исландия, Дания,Норвегия и Португалия. Треньор, който взима най-доброто от американския и европейски стил на игра. Започва да прави баскетболни лагери за деца преди повече от 30 години когато все още е играел в Америка. Той е най-добрия треньор в Норвегия за последните 10 години. 

THE JAM CAMP в България

Кирил Райков, както вече повечето от вас знаят, е част от треньорския щаб на “Nike” лагера в Ню Джърси. Вече 7 години и е главният кондиционен треньор. Във видео  интервюто по-надолу те разказват как се е зародила идеята за кампа и как Уеб създава неговата програма още преди повече от 30 години. Всяко лято деца от цял свят идват специално заради лагера, за да усъвършенстват основите в баскетбола. 

Идеята за THE JAM CAMP в България

Кен и Кирил също така обсъждат важната роля, която Райков има в програмата на лагера с неговата специалност – физическата подготовка. 
Именно Кен е една от причините “Coach K” (Кирил Райков) да започне да прави подобен тип лагер и в България. Да, точно така говорим за The Jam Camp. След 7 години опит Кирил пречупва методиката на Кенет. Обогатява я със  специализирана фичиеска подготовка и интензивни лекции за спортно хранене и възстановяване. Също така добавя и присъствието на специални гости (извесните баскетболисти и треньори в България). Те споделят своя опит и малките си тайни, които са ключът към техния успех. В края на видеото Кирил Райков официално покани Кенет Уеб да дойде в България на един от бъдещите баскетболни лагери на The Jam
Кен прие с удоволствие и каза, че много му харесва България след като беше за първи път през Септемрви миналата година (2017) на сватбата на Кирил и Лилия. Той сподели, че с радост ще дойде и да помогне на младите таланти да подобрят играта си. 

Вижте цялото интервю в новия YouTube канал на The Jam
Ако искате да получавате първи новите видеа на канала с различни обучителни видеа за всички баскетболисти може да се абнирате за него. 

Остават само 2 седмици до началото на The Jam в гр. Самоков, а местата са почти запълнени. Очакваме с нетърпение всички деца от 30 Юли до 11 Август, за да развият таланта си в “Лятната работилница за таланти на The Jam”


Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате TheJamBasketballCamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ