fbpx

МАНУЕЛ МАРКОВ Е СПЕЦИЛАНИЯ ГОСТ-ТРЕНЬОР НА THE JAM

Старши треньорът на мъжкия отбор и спортен директор на една от най-утвърдените детско-юношески школи по баскетбол в България „Буба”, Мануел Марков ще гостува в в междунарония баскетболен лагер за деца “The Jam” по покана на главния треньор и директор на лагера Кирил Райков. Кирил и Мануел бяха заедно в БК Левски в последния сезон преди Кирил да прекрати кариерата си. Именно Марков беше неговия старши треньор. В момента двамата работят заедно по различни проекти за млади спортисти като един от тях е тренировките за двигателна култура и физическо развитие “Детето чудо”.

Мануел Марков има дълга и успешна кариера като професионален баскетболист. С 10- годишен треньорски стаж, Марков е един от най-добрите и утвърдени млади специалисти в България. Като треньор на националните отбори за юноши до 16 години и два пъти на юноши до 18 години, участва на Европейски първенства, където негови състезатели са избирани за MVP (най-ценен играч).

Визитката на Мъни (както го наричат всички негови приятели) е толкова голяма, че трябва да отделим няколко статии за нея. Децата на лагера “The Jam” ще имат възможността да си поговорят с един от най-добрите специалисти в България при подрастващите. Той ще издаде някои тайни и тънкости в баскетбола, които ще помогнат на децата да станат по-добри на терена.

Остават броени дни до началото на мини лагера “The Jam”

Очаквайте скоро да разкрием, кой ще бъде и последният ни гост!

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате TheJamBasketballCamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ