fbpx

ЛЮДМИЛ ХАДЖИСОТИРОВ ЩЕ НАГРАДИ ДЕЦАТА ОТ THE JAM

Людмил Хаджисотиров на гости

Списъкът с гости на баскетболния лагер за деца и юноши (8-18 год.) The Jam, който ще се проведе в Самоков от 30 Юли до 11 Август вече е пълен с известни баскетболни личности. Поредното голямо име е това на старши треньорът на Рилски спортист Самоков – Людмил Хаджисотиров

Той ще бъде специален гост и лично ще награди всички участници в края на седмицата. Тогава те ще получат своите сертификати за успешно завърешно обучение. 

Усепхите в баскетбола

Людмил Хаджисотиров или както всички приятели му казват Удо има бляскава кариера като баскетболист. Капитан на юношеския национален отбор, трети реализтор на Ервопейско първенство дивизия А във Варна. Шампион като подрастващ с отбора на ЦСКА и Славия като топ реализатор на първенствата. На 17 годишна възраст заминава за Америка, където играе за Уинчендън преп скуул (номер 1 в класацията на страната). Там става част от символичния отбор на лигата, играейки заедно с друг познайник в България Бруно Шундов, който стига дори до NBA. После с Бостън Колидж става шампион на Биг Ийст в Медисън скуеър гардън. А с Университетът в Мейн – шампион на Америка Ийст конференцията.  

Удо решава да спре с професионалната си кариера като играч след като играе в едни от най-елитните отбори в лигата и носи екипа на националния отбор на България. Решава да премине към треньорството. Завършва 3 годишната школа на Фиба. Става треньор на националния отбор на младежите до 18-годишна възраст, както и помощник треньор на мъжкия национален отбор.

 Последните две години Людмил е старши треньор на Рислки спортист, а вече и носител на Купата. Тази година (2018г.) спечелиха финала срещу отбора на Левски Лукойл в зрелищен мач. 

Безспорно Людмил Хаджисотиров е един от най-добрите треньори в България, а треньорската му кариера се очартава да бъде дори и по успешна от състезателната му. 

Всички деца в баскетболния лагер The Jam ще могат да стиснат ръката на Удо. Ще имат възможността да му зададат своите въпроси и да се снимат за спомен след закриването на лагера. 

Все още има няколко свободни места, а датата за крайното записване е след броени дни. 

Не изипускай възможността си да преживееш THE JAM

Бъди един от нас ! 

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате TheJamBasketballCamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ