fbpx

Лятна работилница за таланти 2019
започва след

дни
часа
минути
секунди

Включи се в бъдещи лагери

Преживей един незабравим уикенд от 10-12 Април в София, Бъгария. 

Пътувай заедно с нашата група до Ню Йорк през Юли, за да станеш част от Найк камп и да видиш всички забележитлности в Манхатън. 

Лятна работилница за таланти през Август. Две седмици с много тренировки, игри и веселие. 

Стани част от коледното ни издание през декември. Цял уикенд с настроение и нови приятелства. 

Какво да очаквате в The Jam?

Една фантастична възможност да подобрите физическите и технически баскетболни качества като бързина, сила, издръжливост, стрелба, подаване и дрибъл.

Лекции за спортно хранене, възтановяване, отговорност и значимост от образованието на младия спортист. Специални гости и лектори – утвърдени треньори и играчи като Йордан Бозов, Людмил Хаджисотиров, Александър Везенков. Известни личности като Юли Тонкин, играчи от NBA. 

Подобряване нивото на английски език. 

Ще ти помогнем да достигнеш целта си!

Физически тестове, които се изпълняват в NBA ще определят нивото на вски участник. Освен това всички , които се връщат отново в The Jam ще могат да сравнят постиженията си от предишния камп.

Научи тайните как да станеш невероятен стрелец

Подобри нападението и защитата си

Дриблирай като Стеф Къри

Скачай по-високо, тичай по-бързо, стани по-силен

Практикувай английския и срещни нови приятели

Нашите треньори

Кирил Райков

Кирил Райков е нашият главен треньор и директор. С повече от 14 години като професионален баскебтолист и над 10 години като треньор. Бакалавър треньор и магистър по кондицонна подготовка, с редица квалификации във сферата на спорт и фитнес. Завършил университета на ФК Барселона като кондицоннен треньор. Специлаист по спортно хранене. Главен кондицонен треньор в баскетболни кампове в Америка. 

Директор и главен треньор

Ken Webb

Кен Уеб

Бивш баскетблист с 16 сезона като професионален играч в Америка и Европа. Избран в драфта на NBA от Ню Джърси Нетс. След състезателната си кариера поема по треньорския път, а той го отвежда в Исландия, Дания, Норвегия и Португалия. С 30-годишен опит в организирането на детски баскетболни лагери, Кенет знае много добре какви ги върши. А ние сме сигурни в неговите умения, защото именно под неговото ръководство в Норвегия и Щатите Caoch K достипа пик в кариерата си. 

Главен треньор и директор на Найк кампове в Ню Йорк, Америка. Старши треньор на Аскер (Норвегия BLNO),

Хорхе Манзано

Хорхе Манзано, който е треньор в школата за подрастващи на Реал Мадрид между 12-16 годишна възраст ще пристигна за втората седмица от нашия лагер (11-17 Август) в Ботевград. Както вече знаете другото голямо име Кенет Уеб ще бъде само за първата седмица на лагера. Така децата ще имат възможността да черпят от опита и на дватама треньори в различни седмици. През 2008 година с отбора на 16 годишните, Хорхе печели 5 международни турнири, титлата на Мадрид, както и шампионата в Испания. Неговата кариера като треньор стартира през 2007 година в клуба на Естудиантес където работи с деца от 12-21 годишна възраст. Между 2007 и 2016 той печели многократно шампионата в Испания както и завършва в топ 3 в страната.

Главен треньор при подрастващите (12-16 год.) в Реал Мадрид, Испания

Теодор Велчев

Теодор Велчев – бивш национален състезател на юноши. Шампион с националния отбор през 2009 година. Завършва бакалаварската си степен като треньор по баскетбол през 2020 година. 

Част от треньорскиа щаб на The Jam Camp от 2017 година. Треньор на гимназиалния отбор на Англо-американско училище, София, България. 

Експерт – защита

Христо Велчев

Бивш професионален състезател. Завършва бакалаварска степен треньор по баскетбол през 2020 година. Специализира в кондиционна подготовка. 

Част от треньорския щаб на The Jam Camp от 2017 година. Завършил кондиционна подоготква в 2sport4life. 

Експерт – дрибъл

Виж последния ни лагер !

Редовно публикуваме снимки и видеа, в които можете да видите най-лесно какво ще преживеете в The Jam

Последвай ни, за да видиш първи твоя снимка или видео. 

Какво казват другите за нас?

Последни Новини

Локация за нашите коледни и пролетни лагери!

Anglo-American
School of Sofia

Панчарево, ul. “Siianie” 1, 1137 Sofia

Коледните и пролетни лагери се провеждат в една от най-добрите спортни бази в България. Англо-американско училище в София.

Заобиколено от природа, с най-високо ниво за сигурност.