fbpx

КИРИЛ РАЙКОВ ВЗИМА ДЕЦА ОТ БЪЛГАРИЯ ЗА НАЙК КАМП В АМЕРИКА

Кирил Райков- главен треньор по баскетбол

Както вече знаете Кирил Райков е галвен треньор в един от най-елитните баскетболни кампове в Америка, а именно този на Nike. Вече 8-а година Кирил пътува зад океана всяко лято за около 6 седмици. Целта му е да помага на деца от цял свят да подобрят баскетболните си качества.

Баскетбола и физическата подготовка

Кирил е главния кондиционен треньор на лагера. На него се пада задачата да дава различни упражнения, които да развият физическите данни на деца от 8-18 годишна възраст. Физическата подготовка е в основата на баскетболната игра! Както самият Coach K ( Кирил Райков) казва “Вие трябва да сте във физичска форма, за да играете баскетбол, а не да играете баскетбол, за да влезнете във форма”.

Специалистите в щаба

Освен основен кондиционен треньор Coach K също така отговаря и за останалия баскетболно тренировъчен процес заедно с другите треньори в щаба. А те не са случайни. Като започнем от главния треньор на кампа Кен Уеб, който е играл в НБА и доста отбори от Европа. Той е един от най-добрите треньори в Скандинавските страни през последните години. Друго име е Алън Уотсън, треньорът, който има една от най-добрите академии за индивидуални тренировки на спортисти.  Самият Ръсъл Уестбрук един от най-добрите играчи в НБА в момента е тренирал в неговата академия. Другите двама треньори Гери Лолъс и Уили Уодсън са бивши професионални. Играчи с невероятна визитка, а в момента са водещи треньори в Ню  Джърси (Гери) и Испания (Уили).

Българските деца в Америка

Това лято Кирил Райков ще вземе малка група от млади баскетболни надежди на България. Лично ще ги заведе в Америка, за да преживят мечтата  на всеки млад баскетболист. Те ще бъдат част от Найк кампа заедно с деца, които идват от над 15 държави по света. Ще усетят какво е да тренираш 3 пъти на ден в невероятна спортна база с 3 игрища.

Ще се разходят по улиците на 8 милионния  Ню Йорк! Ще се насладят на статуята на свободата, центъра на Рокфелер, Емпайър Стейт Билдинг, Сентръл Парк, Таймс Скуеър, Уол Стрийт и разбира се Медисън Скуър Гардън където децата ще могат да гледат мач от WNBA.

Това няма да е просто едно пътуване, а цяло приключение за късметлиите, които ще вземе Coach K в Америка. Освен забележителностите и тренировките децата ще могат да упражняват и английският си език докато комуникират с останалите деца в лагера.

Кирил е ограничил бройката и по последна информация може да вземе максимум още едно или две деца. Ако искате да бъдете част от тази група нямате време за губене! Веднага трябва да се свържете с нас, за да подготвим нужните документи. Ако не успеете да видите Америка това лято като утешителна награда е нашия баскетболен лагер The Jam, който ще се проведе на 14-15 Април в Англо-американското училище в Панчарвео. Вече повече от половината бройки сазаписани.

Запиши се и ти като се обадиш на този телефон: 0889390372

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате TheJamBasketballCamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ