fbpx

Юли Тонкин отново на гости в The Jam Camp

Юли Тонкин в THE JAM

Юли Тонкин ще говори пред младите баскетболни надежди на The Jam . Най-успешният лектор за личностно развитие в България ще гостува на The Jam за втора поредна година. Известният предприемач, лектор и организатор на най-мащабните събития за личностно развитие в България – Юли Тонкин. Той ще говори пред всички участници в една от двете седмици на нашия лагер. Децата ще имат възможността лично да се срещнат с него на единствения по рода си баскетболен лагер в България The Jam. Лагерът ще се проведе от 4.08-17.08 в Арена Ботевград, гр. Ботевград.

Юли Тонкин говори за мотивацията

Най-популярният мотиватор в България ще говори как да показваме максимума от себе си! По време на тренирови и мачове, как да поставяме цели и да ги постигаме, как силата на ума и постоянството могат да ни помогнат да сбъднем мечтите си. Последните 10 години от живота си Юли посвещава на изучаването и разбиране на човешката психология. През всички тези години опит и работа с хиляди хора, той открива сходни пътеки в поведението на успешните и неуспешните хора. Разработва стратегии за успех и продуктивност, като открива скритите ресурси и таланти в хората. „Всички ние сме специални. На света няма посредствени хора, има посредствени мисли!“ твърди лекторът.

Успехите на Юли Тонкин

Юли Тонкин е създател на най-пълната програма за трансформация – “Ново Начало: 49 Дневното Предизвикателство”. Също така вече има 3 издадени книги “Ново начало“, “Нечовекът“, “Продавай“, а вече в предпродажба е и новата му съвместна книга с неговата половинка Бени от Здравей “Тайните на щастливата връзка”.

Защо хората действат по определен начин и защо на някои нещата им се получават толкова добре в живота, докато на други не? Юли не само учи и говори за това, а той е истински катализатор за промяна. Живите му събития са докоснали живота на хиляди хора, снабдявайки ги с инструментите чрез които могат да поемат по пътя, по който винаги са искали.

Юли приема здравословния начин на живот и спорта като част от успеха му. Той често сам си поставя спортни предизвикателства и преминава през различни физически трансформации, стремейки се към постигането на своите цели.  Преди години се пусна на официално репобликанско състезание по лека атлетика в дисциплината 400 метра бягане. Редовно тренирва във фитнес зала с личен треньор. Винаги може да го видите в неговите “сторите” в планината или тренирайки в къщи. Той обича да играе и баскетбол, така че някой от вас ще има честа да го предизвика на игра.

Ако искате да се докоснете до неговата същност и да се заредите с енергията му, не пропускайте тази възможност като се включите в баскетболния лагer The Jam. Скоро ще обявим и другите изненади, които ви очакват на лагера. Освен Кенет Уеб от Америка, Хорхе Манзано от Реал Мадрид и Юли Тонкин ще има и други добре познати имена за баскетболната публика. Може да следите нашите социални медии , за да не изпуснете това, което предстои FacebookInstagramYouTube.

Местата са ограничени!

Не губи време, регистрай се СЕГА!

Бъди един от нас, бъди част от The Jam!

Вижте част от миналогодишната лекция на Юли Тонкин

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате TheJamBasketballCamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ