fbpx

Юли Тонкин отново на гости в The Jam Camp

Най-успешният лектор за личностно развитие в Б-я.

Юли Тонкин ще говори пред младите баскетболни надежди на The Jam . Най-успешният лектор за личностно развитие в България ще гостува на The Jam за втора поредна година. Известният предприемач, лектор и организатор на най-мащабните събития за личностно развитие в България – Юли Тонкин ще говори пред всички участници в една от двете седмици на нашия лагер. Децата ще имат възможността лично да се срещнат с него на единствения по рода си баскетболен лагер в България The Jam, който ще се проведе от 4.08-17.08 в Арена Ботевград, гр. Ботевград.

Най-популярният мотиватор в България ще говори как да показваме максимума от себе си по време на тренирови и мачове, как да поставяме цели и да ги постигаме, как силата на ума и постоянството могат да ни помогнат да сбъднем мечтите си.Последните 10 години от живота си Юли посвещава на изучаването и разбиране на човешката психология. През всички тези години опит и работа с хиляди хора, той открива сходни пътеки в поведението на успешните и неуспешните хора и разработва стратегии за успех и продуктивност, като открива скритите ресурси и таланти в хората. „Всички ние сме специални. На света няма посредствени хора, има посредствени мисли!“ твърди лекторът.

Юли Тонкин е създател на най-пълната програма за трансформация – “Ново Начало: 49 Дневното Предизвикателство”. Също така вече има 3 издадени книги “Ново начало“, “Нечовекът“, “Продавай“, а вече в предпродажба е и новата му съвместна книга с неговата половинка Бени от Здравей “Тайните на щастливата връзка”.

Защо хората действат по определен начин и защо на някои нещата им се получават толкова добре в живота, докато на други не? Юли не само учи и говори за това, а той е истински катализатор за промяна. Живите му събития са докоснали живота на хиляди хора, снабдявайки ги с инструментите чрез които могат да поемат по пътя, по който винаги са искали.

Юли приема здравословния начин на живот и спорта като част от успеха му. Той често сам си поставя спортни предизвикателства и преминава през различни физически трансформации, стремейки се към постигането на своите цели.  Преди години се пусна на официално репобликанско състезание по лека атлетика в дисциплината 400 метра бягане. Редовно тренирва във фитнес зала с личен треньор. Винаги може да го видите в неговите “сторите” в планината или тренирайки в къщи. Той обича да играе и баскетбол, така че някой от вас ще има честа да го предизвика на игра.

Ако искате да се докоснете до неговата същност и да се заредите с енергията му, не пропускайте тази възможност като се включите в баскетболния лагer The Jam. Скоро ще обявим и другите изненади, които ви очакват на лагера. Освен Кенет Уеб от Америка, Хорхе Манзано от Реал Мадрид и Юли Тонкин ще има и други добре познати имена за баскетболната публика. Може да следите нашите социални медии , за да не изпуснете това, което предстои FacebookInstagramYouTube.

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате TheJamBasketballCamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ