fbpx

ИНЕС СУБАШКА Е ПЪРВИЯТ ГОСТ НА THE JAM CAMP

Първия гост-лектор в THE JAM CAMP

Представяме ви първия гост-лектор на баскетболния лагер за деца (8-18 години) The Jam Camp  Това е нашият приятел и колега Инес Субашка

Създател на  IFS – зала за кондиционни тренировки, където всеки получава възможността да прогресира към едно по-здраво, оформено и атлетично тяло. 

Инес Субашка и постиженията и в спорта

Инес Субашка се занимава професионално със спорт от 12 годишна. Първоначално 6 години се занимава с баскетбол. През 2005г. участва в WAB camp и печели наградата за MVP. На 15 годишна възраст заминава за Америка, където печели награда за “Новобранец на годината”! През 2007г. на Балканиадата за девойки до 18г. отново става  MVP.

След 5 контузии в раменете, Инес се насочва към плуването, а понастоящем се занимава с функционално трениране, изготвяне на хранителни програми и зад гърба си има няколко успешно издадени книги, изучаващи човешкото тяло. Провежда групови и индивидуални тренировки, като се е концентрирала върху това да помага на „обикновения” човек да предизвиква себе си, да постига спортни постижения, „запазени” само за професионалните спортисти, както и да разкрива потенциала си, надскачайки предела си.

Целта ѝ да продължава да помага на хората да постигнат спортните си цели и да променят живота си в положителна насока. Самата тя се определя като нещотърсач, посветил живота си на мисията да открива себе си и  да се усъвършенства.

Всички деца част от The Jam Camp ще имат възможността лично да се срещнат с нея и да си поговорят. Инес ще говори за това каква е отговорността да бъдеш спортист, колко важно е образованието, какъв е живота отвъд океана. Трудно ли е било да вземе решението да замине толкова млада в Америка. Какво и научила от баскетбола и как това и е помогнало в живота след това както и много други неща свързани със спорта и здравето. 

Повече за Инес можете да видите на нейния официален сайт  inspiredfitstrong.com. 

Не изпускайте шанса си да преживеете The Jam Camp все още има някоко свободни места остава по малко от 2 седмици до началото. 

За записване – тел. 0889390372 / 0888588822

Бъдете актвини и здрави. 

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате TheJamBasketballCamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ