fbpx
Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Пролетен лагер „The Jam“

март 14, 2020 в 09:00 - март 15, 2020 в 19:30

220лв.

Програмата

Започваме с физически и технически тествания за сила, бързина, отскок, стрела, и дрибъл, по модел на Националната Баскетболна Асоциация (НБА) в Америка. Всеки участник ще премине през тях. Целта е да се добие представа за нивото на новодошлите, а редовните участници да сверят часовника и сравнят прогреса си спрямо предишния лагер.

Следват тренировки, насочени към развиването на основните технически похвати в баскетбола в зашита и нападение. Участниците ще минат през различни станции за подобряване на дрибъл, стрелба в коша, подаване, защита и нападение и др.

Следобедите са за игри и турнири – 1на1, 3на3 и 5на5, в които да приложим наученото от сутрешните станции.

Лекции и специални гости

Както вианги, ще ни гостуват личности, които имат какво да споделят и, от които имаме какво да научим. Експерти в сферата на баскетбола, или пък успели професионалисти, чиято мотивация ще ни вдъхнови, а експертиза – обогати.

Лагерът е една фантастична възможност да подобрите физическата си подготовка и да шлифовате баскетболните си умения, докато упражнявате английския си в мулти-културна среда.

Много повече от лагер!

The Jam Camp приветства млади атлети (8-18 години), които имат желание да подобрят играта си под меторството на експерти в бранша.

Вярваме, че истинското развитие идва от персоналното отношение. Затова в The Jam Camp прилагаме световно признати методи, които имат за цел да развият потенциала на всеки участни по най-ефективния за него начин.

Превърнете потенциала си в средство за победа!

Предизвикайте се малко преди коледната магия да ни омагьоса и станете част от един незабравин уикенд изтъкан от баскетбол и изненади. Подобрете уменията си в приятелска атмосфера, където спортното майсторство е част от играта!

The JAM Camp ви дава възможност да се сдобиете с нови умения, да надградите старите и всичко това, докато се забавлявате с приятели и практикувате английски.

Детайли

Начало:
март 14, 2020 в 09:00
Край:
март 15, 2020 в 19:30
Стойност:
220лв.

Организатор

2sport4life
Phone
+359 889 390 372
Email
thejam@2sport4life.com
View Организатор Website

Място

Арена Ботевград
ул. Захари Стоянов 9
Ботевград, 2140 България

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате TheJamBasketballCamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ