fbpx

Летен лагер The Jam (07.07-27.07.2024)

Международния баскетболен лагер The Jam Ви кани на своята “Лятна работилница за таланти” – The JAM Summer Camp 2024.

Как да станеш по-бърз, силен и отскоклив? Кои храни са най-доброто гориво, за да възстановяваме по-бързо? Как да подобрим своя дрибъл, стрелба в коша и подаване?

Отговор на всички тези въпроси, много забавления, смях и емоции Ви очакват в The Jam.

 

ЗА СЪБИТИЕТО

Tази година мястото на събитието отново ще бъде в гр. Самоков. Тренировките ще се провеждат в голямата зала на Арена Самоков, а настаняването ще бъде в хотел Гранд, намиращи се точно до залите.

Форматът на The JAM Camp предоставя една фантастична възможност за подобряване на физическата подготовка и шлифоване на  баскетболните умения, упражнявайки английския език в мулти-културна среда. И всичко това насред  чистия въздух в полите на Рила планина.

„Лятната ни работилница за таланти“ приветства млади атлети (момичета и момчета между 10-18 години), които имат желание да подобрят играта си под менторството на експерти в бранша.

Вярваме, че истинското развитие идва от персоналното отношение. Затова в The JAM Camp прилагаме световно признати методи, които имат за цел да развият потенциала на всеки участник по най-ефективния за него начин.

The JAM Camp e за деца и юноши (момичета и момчета) от 10 до 18 годишна възраст.

The JAM Camp ви дава възможност да се сдобиете с нови умения, да надградите старите и всичко това, докато се забавлявате с приятели и практикувате английски.

Превърнете потенциала си в средство за победа!

Подобрете уменията си в приятелска атмосфера, където спортното майсторство е част от играта!

 

ГЛАВЕН ТРЕНЬОР

КИРИЛ РАЙКОВ

 

Coach K (Кирил Райков) е главен треньор на елитния баскетболен Nike лагер в Америка, кондиционен треньор на професионални баскетболисти и специалист по спортно хранене.

Безценните му знания и международен опит, съчетават най-доброто от американските и европейски методи на преподаване. Coach K знае как да развие потенциала на всеки по възможно най-ефективния начин.

КОГА?

Лагерът ще се проведе в рамките на 2 седмици, като всеки участник ще има възможността да се запише като избере от следните опции:

– I тренировъчна седмица (Самоков) – 07.07 – 13.07.2024

– II тренировъчна седмица (Самоков) – 14.07 – 20.07.2024

– III тренировъчна седмица (Самоков) – 21.07 – 27.07.2024

– Пълен пакет –  07.07  до 27.07.2024

Краен срок за записване – 24.06.2024

 

КЪДЕ?

Самоков, Спортна зала “Арена Самоков”.

 

ПРОГРАМА

The Jam Combine

Формат, в който всички участници ще преминат през различни физически и технически тестове (сила, бързина, отскок, стрела, дрибъл) по модел на Националната Баскетболна Асоциация (НБА) в Америка. Целта е да се добие представа за нивото на новодошлите, а редовните участници да сверят часовника и сравнят прогреса си спрямо предишния лагер. Всеки тест ще носи точки, които ще се акумулират, а в края на седмицата някой ще спечели купата The Jam Combine.

Подход на основите в баскетбола

Всяка сутрин тренировките ще бъдат насочени към развиването на основните технически похвати в баскетбола в защита и нападения. Участниците ще минат през различни станции за подобряване на дрибъл, стрелба в коша, подаване, защита и нападение и др.

3vs3, 5vs5 и 1vs1 турнири

През седмицата се провеждат различни видове турнири и игри 1на1, 3на3 и 5на5. Тук децата да прилагат наученото от сутрешните станции. В един от дните се провежда мач между участниците и треньорите. Ако има желаещи родители да се включат са добре дошли. В края на седмицата ще има победител.

Лекции и специални гости

Както винаги, ще ни гостуват личности, които имат какво да споделят и, от които имаме какво да научим. Това са експерти в сферата на баскетбола, или успели личности, чиято мотивация ще ви вдъхнови.

 

ЦЕНИ

Цена за 1 тренировъчна седмица – ОЧАКВАЙ СКОРО

Цена за 2 тренировъчни седмица плюс 1 преходен ден – ОЧАКВАЙ СКОРО

Цената включва:

– пълен пансион

– вода

– следобедна закуска

– тренировъчни занимания

– лекции

– екипировка

– награди и незабравими емоции

Цената не включва:

– транспорт до кампа

 

Цена за местни деца:

Цена за 1 тренировъчна седмица – ОЧАКВАЙ СКОРО

Цената включва:

– вода

– следобедна закуска

– тренировъчни занимания

– лекции

– екипировка

– награди и незабравими емоции

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате TheJamBasketballCamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ