fbpx

Пролетен лагер

Заповядайте на нашият пролетен баскетболен лагер, който отново ще се проведе в Англо-американското училище в Панчарево на 22-и и 23-ти април.

Лагерът е една фантастична възможност да подобрите физическата си подготовка и да шлифовате баскетболните си умения, докато упражнявате английския си в мулти-културна среда.

Много повече от лагер!

The Jam Camp приветства млади атлети (8-18 години), които имат желание да подобрят играта си под менторството на експерти в бранша.

Програмата

Започваме с физически и технически тествания за сила, бързина, отскок, стрела, и дрибъл, по модел на Националната Баскетболна Асоциация (НБА) в Америка. Всеки участник ще премине през тях. Целта е да се добие представа за нивото на новодошлите, а редовните участници да сверят часовника и сравнят прогреса си спрямо предишния лагер.

Следват тренировки, насочени към развиването на основните технически похвати в баскетбола в зашита и нападение. Участниците ще минат през различни станции за подобряване на дрибъл, стрелба в коша, подаване, защита и нападение и др.

Следобедите са за игри и турнири – 1на1, 3на3 и 5на5, в които да приложим наученото от сутрешните станции.

Лекции и специални гости

Както вианги, ще ни гостуват личности, които имат какво да споделят и, от които имаме какво да научим. Експерти в сферата на баскетбола, или пък успели професионалисти, чиято мотивация ще ни вдъхнови, а експертиза – обогати.

Събота,

09:30-10:00 – Регистрация
10:00-12:00 – Тестиране (бързина, отскок и ловкост) и станции
12:30-13:30 – Обяд
13:30-14:15 – Лекция/презентация
14:30-16:30 – Турнир “1 на 1” и “3 на 3”
16:30-16:45 – Разтягане и закриване

Неделя,
09:30-10:00 – Загрявка
10:00-12:00 – Тестиране (стрелба, дрибъл и умения с топка) и станции
12:30-13:30 – Обяд
13:30-14:15 – Лекция/презентация
14:30-16:30 – Финали на турнира. Награждаване и закриване на лагера.

Вярваме, че истинското развитие идва от персоналното отношение. Затова в The Jam Camp прилагаме световно признати методи, които имат за цел да развият потенциала на всеки участни по най-ефективния за него начин.

Превърнете потенциала си в средство за победа!

The JAM Camp ви дава възможност да се сдобиете с нови умения, да надградите старите и всичко това, докато се забавлявате с приятели и практикувате английски.

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате TheJamBasketballCamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ