fbpx

Коледен лагер

Международен Баскетболен Лагер The JAM Ви кани на

The JAM Christmas Camp 


Лагерът е една фантастична възможност да подобрите физическата си подготовка и да шлифовате баскетболните си умения, докато упражнявате английския си в мулти-културна среда.

 

16-17 Декември 2023г.

Англо-американското училище в Панчарево, София

 

Много повече от лагер!

The Jam Camp приветства млади атлети (7-18 години), които имат желание да подобрят играта си под менторството на експерти в бранша.

Вярваме, че истинското развитие идва от персоналното отношение. Затова в The Jam Camp прилагаме световно признати методи, които имат за цел да развият потенциала на всеки участник по най-ефективния за него начин.

Превърнете потенциала си в средство за победа!

Предизвикайте се малко преди коледната магия да ни омагьоса и станете част от един незабравим уикенд изтъкан от баскетбол и изненади. Подобрете уменията си в приятелска атмосфера, където спортното майсторство е част от играта!

The JAM Camp ви дава възможност да се сдобиете с нови умения, да надградите старите и всичко това, докато се забавлявате с приятели и практикувате английски.

Програмата

Започваме с физически и технически тествания за сила, бързина, отскок, стрелба, и дрибъл, взаимствани по модел на Националната Баскетболна Асоциация (НБА) в Америка. Всеки участник ще премине през тях. Целта е да се добие представа за нивото на новодошлите, а редовните участници да сверят часовника и сравнят прогреса си спрямо предишния лагер.

Следват тренировки, насочени към развиването на основните технически похвати в баскетбола в защита и нападение. Участниците ще минат през различни станции за подобряване на дрибъл, стрелба в коша, подаване, защита и нападение и др.

Следобедите са за игри и турнири – 1на1, 3на3 и 5на5, в които да приложим наученото от сутрешните станции.

Събота

09:30-10:00 – Регистрация
10:00-12:00 – Тестиране (бързина, отскок и ловкост) и станции
12:30-13:30 – Обяд
13:30-14:15 – Лекция/презентация
14:30-16:30 – Турнир “1 на 1” и “3 на 3”
16:30-16:45 – Разтягане и закриване

Неделя

09:30-10:00 – Загрявка

 

10:00-12:00 – Тестиране (стрелба, дрибъл и умения с топка) и станции

12:30-13:30 – Обяд

13:30-14:15 – Лекция/презентация

14:30-15:30 – Финали на турнира.

 

15:30-16:30 – Игри 5 на 5 деца с родители и треньори

 

16:30-17:30 – Награждаване и закриване на лагера

Лекции и специални гости

Както винаги, ще ни гостуват личности, които имат какво да споделят и от които имаме какво да научим. Експерти в сферата на баскетбола или пък успели професионалисти, чиято мотивация ще ни вдъхнови, а експертиза – обогати.

 

Важно!
Моля, имайте предвид, че организаторите не осигуряват транспорт.
Организаторите не възстановяват капаро и/или такса участие при неявяване на участниците.

 

 

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате TheJamBasketballCamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ