fbpx

Статии

Какво се случи в The Jam Summer Camp 2019

ежду 04-ти и 17-ти август тази година за пореден път се проведе международният баскетболен лагер за деца и юноши TheJamCamp. Ботевград се превърна в любезен домакин на летният формат на лагера, в който взеха участие младежи от повече от 6 националности.

Треньорски семинар с лектори от Америка и школата на Реал Мадрид

Освен за всички деца по света, които обичат баскетбола и искат да подобрят физическите си умения, нашия камп ще предостави възможността и на всички треньори да черпят от опита на доказани имена като Кенет Уеб, Хорхе Манзано и Кирил Райков.

THE JAM – БАСКЕТБОЛНА ПРИКАЗКА

Почти два месеца след края на нашата Лятна работилница за таланти “The Jam”, която се проведе в град Самоков, в съзнанието ни все още остават преживяните емоции от лагера, веселбата и смеха след всяка тренировка и в свободното време, което прекарвахме заедно, новите приятелства и не на последно място здравите тренировки, които помогнаха на участниците да подобрят себе си както физически и технически, така и ментално.

7 ПРИЧИНИ ДА ИЗПРАТИТЕ ДЕТЕТО СИ НА СПОРТЕН ЛАГЕР

Това, което искаме да създадем е общност, в която изграждаме, отвъд техническите спортни умения – характери. Смело заставаме зад всяка една от следващите причини, защо е полезно за децата да бъдат част от спортен лагер.

ГЛАВНИЯТ ТРЕНЬОР НА НАЙК КАМП ИДВА В БЪЛГАРИЯ

Главният треньор на един от най-посещаваните баскетболни лагери на “Nike” ще дойде в България. Това е Кенет Уеб. Бивш баскетблист с 16 сезона като професионален играч в Америка и Европа. Избран в драфта на NBA от Ню Джърси Нетс

ОЩЕ ДВЕ ДЕЦА ОТ БЪЛГАРИЯ КАЦНАХА В АМЕРИКА ЗА БАСКЕБОЛНИЯ ЛАГЕР НА “NIKE”

В Петък 6 Юли още двама баскетболисти прекосиха океана, за да станат част от програмата на The Jam Basketball Camp в Америка и да участват в баскетболния лагер на “Nike”, където един от главните треньори е Кирил Райков.

БАСКЕТБОЛНО СЕМЕЙСТВО НА ГОСТИ В THE JAM

Едно от най-баскетболните семейства в историята на България ще бъде част от международния баскетболен лагерa за деца и юноши между 8-18 годишна възраст The Jam, който ще се проведе от 30.07 до 11.08 в гр.Самоков.

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате TheJamBasketballCamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ