fbpx

БИО ЗАКУСКИ ОТ BETT’R ЩЕ ПОДДЪРЖАТ ЕНЕРГИЯТА В THE JAM

В The Jam освен на баскетболната подготовка обръщаме особено внимание и на другите важни компоненти, допълващи режима на всеки спортист за постигането на по-високи спортни резултати. Това са възстановяването и храненето. За нас качеството е от голямо значение и се стараем да го доставяме във всяко едно отношение. 

Именно това е причината да сме изключително щастливи. Нетърпеливи сме да ви съобщим, ченай-голямата верига за органични и био продукти в България застава зад The Jam. Те са едни от любимите и често използвани продукти на нашето 2sport4life спортно семество – Кирил, Лилия и разбира се малкия Георги Райков. За следобедна закуска и сладка подкрепа по време на лагера, децата ще имат възможността да пробват голяма част от неповторимите по вкус и качество органични продукти на Bett’r.

Така освен лекци, които провеждаме за здравословното хранене, младите баскетболисти ще могат да се запознаят със здравословната храна и да се обедят, че тя освен безвредна и полезна, може да бъде и много вкусна.Продуктите на Bett’r са здравословна безглутенова алтернатива на добре познаните, но не толкова полезни тестени и захарни изделия. Bett’r има серия специално разработена за деца, отговаряйки на техните вкусове. 
Повече информация за продуктите им можете да видите ТУКОсвен невероятно вкусните и полезни закуски Bett’r, те са подготвили много игри и изненади за участниците в “Лятната работилница за таланти на The Jam”, която ще се проведе от 30.07 до 11.08 в гр. Самоков.

Всички изненади, които ви очакват по време на баскетболния лагер на The Jam ще направят преживяването ви незабравимо. 

Не изпускай своя шанс! Стани част от The Jam!

Запиши се ТУК. Местата са ограничени. 

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате TheJamBasketballCamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ