МАЯ БЕЛОВСКА ИДВА С ГОЛЯМА ГРУПА ОТ ИЗРАЕЛ В THE JAM

Легенда на женския баскетбол идва в България с голяма група от Израел, за да станат част от международния баскетболен лагер за деца The Jam Basketball Camp

Това е Мая Беловска. Тя е дългогодишна професионална състезателка на Славия- София , Академик София, Хпоел Галил Тахтон и Макаби Раанана (Израел). По настоящем, главен треньор на Хапоел Галил Тахтон-Кфар Кама с дългогодишен стаж, като треньор както на подрастващи, така и на юноши и девойки старша възраст и жени.  

15 деца, 12 от които момичета, вече са запазили своите билети и в края на юли ще кацнат в България, за да бъдат част от елитния международен баскетболен лагер за деца и юноши между 8-18 годишна възраст – The Jam. Той ще се проведе от 30.07 до 11.08  на територията на гр.Самоков.

Мая ще бъде и първият специален гост-треньор в лагера. Тя ще бъде част от треньорския щаб на Кирил Райков и ще води интензвивните тренировки всеки ден заедно с другите треньори. 

Освен, че обучението ще се проведе на английски език и наши гости ще са едни от доказалите се лица на баскетбола в България и както вече знаете Юли Тонкин (виж статиите ТУК и ТУК), децата ще могат да обменят опит и да създадат нови приятелстава с деца от различни държави. 

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате TheJamBasketballCamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ