ЛЮДМИЛ ХАДЖИСОТИРОВ ЩЕ НАГРАДИ ДЕЦАТА ОТ THE JAM

Списъкът с гости на баскетболния лагер за деца и юноши (8-18 год.) The Jam, който ще се проведе в Самоков от 30 Юли до 11 Август вече е пълен с известни баскетболни личности. Поредното голямо име е това на старши треньорът на Рилски спортист Самоков – Людмил Хаджисотиров

Той ще бъде специален гост и лично ще награди всички участници в края на седмицата, когато те ще получат своите сертификати за успешно завърешно обучение. 

Людмил Хаджисотиров или както всички приятели му казват Удо има бляскава кариера като баскетболист. Капитан на юношеския национален отбор, трети реализтор на Ервопейско първенство дивизия А във Варна. Шампион като подрастващ с отбора на ЦСКА и Славия като топ реализатор на първенствата. На 17 годишна възраст заминава за Америка, където играе за Уинчендън преп скуул (номер 1 в класацията на страната). Там става част от символичния отбор на лигата, играейки заедно с друг познайник в България Бруно Шундов, който стига дори до NBA. После с Бостън Колидж става шампион на Биг Ийст в Медисън скуеър гардън, а с Университетът в Мейн – шампион на Америка Ийст конференцията.  

Удо решава да спре с професионалната си кариера като играч след като играе в едни от най-елитните отбори в лигата и носи екипа на националния отбор на България и да премине към треньорството. Завършва 3 годишната школа на Фиба. Става треньор на националния отбор на младежите до 18-годишна възраст, както и помощник треньор на мъжкия национален отбор.

 Последните две години Людмил е старши треньор на Рислки спортист, а вече и носител на Купата след като тази година (2018г.) спечелиха финала срещу отбора на Левски Лукойл в зрелищен мач. 

Безспорно Людмил Хаджисотиров е един от най-добрите треньори в България, а треньорската му кариера се очартава да бъде дори и по успешна от състезателната му. 

Всички деца в баскетболния лагер The Jam ще могат да стиснат ръката на Удо, да му зададат своите въпроси и да се снимат за спомен след закриването на лагера. 

Все още има няколко свободни места, а датата за крайното записване е след броени дни. 

Не изипускай възможността си да преживееш THE JAM

Бъди един от нас ! 

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате TheJamBasketballCamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ