fbpx

СИМЕОН НАЙДЕНОВ НА ГОСТИ НА THE JAM

Настъпи моментът да разкрием още една от изненадите на The Jam – баскетболният лагер за деца между 8 и 18-годиша възраст, който ще се проведе на 16-ти и 17-ти декември в англо-американското училище в Панчарево.

Освен Георги Давидов, още едно голямо име на българския баскетбол ще бъде наш гост – Симеон Найденов. В момента познат като водещ и коментатор в БНТ, пътят му до там е цветен и богат.

Още на 17-годишна възраст дебютира с гръм и трясък като вкарва 30 точки за мъжете на ЦСКА в мач срещу Черно море. Висшето си образования завършва в Щатите където играе в колежанското първенство под ръководството на двама треньори избрани в залата на славата – Дени Кръм и Рик Питино. Докосва се до NBA като част от лятната лига на отбора Далас Маверикс. Симо играе професионално в повече от 10 различни държави от Египет до Швеция. Носител е на множество награди с различни отбори. През 2010 година Симеон Найденов и Кирил Райков играят заедно в отбора на Черноморец Бургас.

По време на лагера The Jam, участниците ще могат да чуят историята му и да почерпят от опита му. Той е живо доказателство, че човек може да се реализира на няколко терена в живота и да пожъне успех. Лагерът започва тази Събота. Остават само още няколко места. Не изпускайте шанса да бъдете част от The Jam!

Все още има няколко свободни места, запиши се ТУК!

Ето няколко момента от кариерата на нашия гост Симеон Найденов.

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате TheJamBasketballCamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ