Летен лагер The Jam (26.07-08.08.2020)

Международния баскетболен лагер The Jam ви кани на “Лятна работилница за таланти” The JAM Summer Camp

Лагерът е една фантастична възможност да подобрите физическата си подготовка и да шлифовате баскетболните си умения, докато упражнявате английския си в мулти-културна среда.

The Jam Camp приветства млади атлети (8-18 години), които имат желание да подобрят играта си под меторството на експерти в бранша.

Вярваме, че истинското развитие идва от персоналното отношение. Затова в The Jam Camp прилагаме световно признати методи, които имат за цел да развият потенциала на всеки участни по най-ефективния за него начин.

Превърнете потенциала си в средство за победа!

Предизвикайте се малко преди коледната магия да ни омагьоса и станете част от един незабравин уикенд изтъкан от баскетбол и изненади.

Подобрете уменията си в приятелска атмосфера, където спортното майсторство е част от играта!

The JAM Camp ви дава възможност да се сдобиете с нови умения, да надградите старите и всичко това, докато се забавлявате с приятели и практикувате английски.

 

Това лято отново се връщаме в град Самоков, мястото, което направихме арена за забавление и здрави тренировки преди две лета.

Всеки един от вас ще има възможността да се запише за една или две седмици от 26-ти юли до 1-ви август и от 2-ри август до 8-ми август в арена Самоков.

Запишете се СЕГА!

Добре дошли!

Ние използваме „бисквитики“, за да направим този сайт по-добър. Ние също използваме Google Analytics за проследяване на статистическите данни за посетителите. Ако продължите да използвате TheJamBasketballCamp.com, ние ще приемем, че сте съгласни с използването на бисквитки. Ако не, можете да промените настройките на бисквитките по всяко време и/или да напуснете сайта.

РАЗБРАХ